Sınır Tanımayan Forum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0


 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Jambonlu Kanepe

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
sertaç
Site Sahibi
Site Sahibi
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 384
Yaş : 28
Nerden : Geliceksen Söliyim!
Uyarı :
0 / 1000 / 100

Tuttuğu Takım :
Kayıt tarihi : 26/07/08

MesajKonu: Jambonlu Kanepe   Salı Eyl. 30, 2008 10:32 pm

MALZEMELER
6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ

HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal
katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve
her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün.
Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin.
Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten
sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın.

_________________
Dilara Seni ÇoOok Seviyorum!!!! <S-D>
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://yazyagmuru.yetkinforum.net
 
Jambonlu Kanepe
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sınır Tanımayan Forum :: YazYağmuru Karışık Bölüm :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: